Feestavond EEC vrijwilligers

04-11-2009

Gelukkig hebben we binnen EEC nog steeds een groep trouwe vrijwilligers. Sommige doen bijna wekelijks hun “kunstje”, anderen doen wat ze moeten doen als de nood aan de man is, of bij speciale acties. Eén ding is echter duidelijk: zonder vrijwilligers  geen vereniging!

Om al de vrijwilligers nog eens extra in het zonnetje te zetten, hebben we als vrijwilligerscommissie het plan opgepakt om een gezellige avond te organiseren voor al onze vrijwilligers, met aanhang.

Voor deze avond hebben we vrijdag avond 27 november geprikt. Het is de bedoeling dat we die avond een wandel- / speur tocht houden in de omgeving, gevolgd door een hapje en drankje na die tijd. De tocht zal naar verwachting  zo’n 1,5 tot 2 uur duren.

De avond is dus voor iedereen die het afgelopen jaar als vrijwilliger voor EEC aan het werk is geweest. Dus bestuurslid, leider, grensrechter, commissielid, kantine klusser, alle vrijwilliger zijn van harte welkom !

We hopen dat er veel vrijwilligers, met partner, komen. Wel willen we jullie vragen om je even op te geven als je wilt komen, zodat we ongeveer weten met hoeveel we zijn. Opgave kan via mail:  vrijwilligerscommissie@vveec.nl   of telefonisch bij Gert-Jan Hilbrands (0592-264505, 06-51584767)

Details over de avond volgen nog, maar we kunnen al wel vast melden dat een paar goede loopschoenen, een zaklantaarn en warme kleding aan te raden zijn.

 

Vrijwilligerscommissie EEC