GROTE FEESTAVOND EEC OP 05 JUNI IN HR EESERHOF

10-05-2010

 

 

 

!!!!!!!!!Grote feestavond E.E.C.!!!!!!!!

 

 


 

De jaarlijkse feestavond voor de C, B en A jeugd en senioren, supporters, donateurs, sponsoren, ouders jeugdleden en vrijwilligers wordt dit jaar gehouden op zaterdag 05 juni 2010.

 

Onze hoofdsponsor Hotel Restaurant Eeserhof zal ook deze editie weer gastheer zijn van de traditionele afsluiting van het seizoen.

 

Vanwege de dure tijden waarin we momenteel leven hebben we gemeend om dit jaar een gratis verloting te houden. Iedereen doet dus automatisch mee om enkele geweldige hoofdprijzen, beschikbaar gesteld door eveneens geweldige sponsoren.

Verder zal er weer aandacht besteedt worden aan de uitreiking van de jaarlijkse prijzen, waaronder voetballer(s) van het jaar, de topscorers, jeugdprijzen etc.

 

De kosten van de avond zijn € 10,00 p.p. Voor dit bedrag krijgt u diverse hapjes gedurende de avond, gratis deelname aan de verloting en live muziek. De drankjes zijn voor eigen rekening.

 

Wij willen iedereen wel verzoeken om zoveel mogelijk op tijd te komen, zodat we geen kostbare feestminuten verliezen!

 

Een hapje en een drankje, entertainment, verkiezingen en vooral heel veel gezellige mensen!

Kortom… dit mag u natuurlijk weer niet missen!   

 

U kunt zich opgeven bij Gert-Jan Hilbrands (gj.hilbrands@telfort.nl / 0592-264505) of Robert Kinds (kindsverhuur@hetnet.nl / 06-51082067)

 

 

Tijdstip:  20.30 - 1.00 uur