!!!!! EEC Feestavond 2011 !!!!!

01-05-2011

!!!!!!!!!Grote feestavond E.E.C.!!!!!!!!


De jaarlijkse feestavond voor de C, B en A jeugd en senioren, supporters, donateurs, sponsoren, ouders jeugdleden en vrijwilligers wordt dit jaar gehouden op zaterdag 4 juni 2011. 

Onze hoofdsponsor Hotel Restaurant Eeserhof zal ook deze editie weer gastheer zijn van de traditionele afsluiting van het seizoen. 

Net als vorige jaren zal er ook nu weer een verloting gehouden worden, waarin mooie prijzen te winnen zijn, beschikbaar gesteld door geweldige sponsoren. Dit jaar wordt er, in tegenstelling tot voorgaande jaren, gebruik gemaakt van het Rad van Fortuin om de prijswinnaars te kiezen. Alle deelnemers krijgen voor aanvang  alvast één gratis lot voor deelname. Meer loten (en dus kansen) kunnen gedurende de verloting bij gekocht worden. 

Verder zal er weer aandacht besteedt worden aan de uitreiking van de jaarlijkse prijzen, waaronder voetballer(s) van het jaar, de topscorers, jeugdprijzen etc. 

De kosten van de avond zijn € 10,00 p.p. Voor dit bedrag krijgt u diverse hapjes gedurende de avond, 1 lot voor gratis deelname aan de verloting en live muziek. De drankjes zijn voor eigen rekening. 

Wij willen iedereen wel verzoeken om zoveel mogelijk op tijd te komen, zodat we geen kostbare feestminuten verliezen! 

Een hapje en een drankje, entertainment, verkiezingen en vooral heel veel gezellige mensen!

Kortom… dit mag u natuurlijk weer niet missen!   

U kunt zich opgeven bij Gert-Jan Hilbrands (gj.hilbrands@telfort.nl / 0592-264505) of Robert Kinds (kindsverhuur@hetnet.nl / 06-51082067)

 

 

Tijdstip:  20.30 - 1.00 uur