E.E.C. start nieuw seizoen met drie teams

04-07-2011

Ees-Met ingang van het nieuwe seizoen (2011/2012) zal E.E.C. met een derde elftal starten.

Vanwege een forse stijging van het aantal leden bij de senioren heeft de club uit Ees en Eesergroen daartoe besloten.

Het ledenbestand nadert de grens van vijftig actieve spelers en om te voorkomen dat spelers te weinig speelminuten zullen krijgen lijkt een derde elftal daarom de beste oplossing.

 

Wel wordt er nog gezocht naar extra spelers om de teams verder aan te vullen.     

De club is op zoek naar nieuwe leden voor alle elftallen en een ieder die belangstelling heeft is dan ook van harte welkom. Enkele oud leden waren onmiddellijk enthousiast en hebben inmiddels al te kennen gegeven om het E.E.C. shirt weer aan te trekken.

 

De elftallen zullen respectievelijk uitkomen in de 5e klasse, reserve 5e klasse en reserve 6e klasse. Het derde team zal voornamelijk bestaan uit spelers met een gemiddelde leeftijd van ca. 35+ en het tweede elftal veelal uit jonge spelers. Het tweede team zal zijn thuiswedstrijden op de zondagmiddag spelen, net als E.E.C. 1. Dit betekent dat er in principe elke zondagmiddag gevoetbald wordt op sportpark de Dillen.

 

Na de opheffing van het derde elftal begin jaren 90 wegens een terugloop van het aantal leden is het E.E.C. dan toch weer gelukt om een derde team in te schrijven. En dat mag opmerkelijk genoemd worden in een tijd waarin veel clubs met krimp te maken hebben en elftallen zien verdwijnen.

E.E.C. is dan ook erg blij met deze ontwikkeling, maar om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken zijn nieuwe spelers nog steeds heel hard nodig.   

 

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Jan Stavast (06-10984888) en Roelof Wanders. (06-55176347)