EEC in bezit van nieuwe verlichting

09-04-2012

De afgelopen weken is een lang gekoesterde wens voor de voetbalvereniging EEC in vervulling gegaan door het uitbreiden en vernieuwen van de verlichting rondom het trainingsveld. 

Na een flinke toename van het aantal leden aan het begin van het seizoen, dat tot gevolg had dat EEC het lopende seizoen met 3 seniorenelftallen de competitie kon starten, is alles in het werk gesteld om de club van een nieuwe lichtinstallatie te voorzien. Na  intensief beraad is uiteindelijk de opdracht gegund aan de firma Aerolux, die met hulp van de nodige EEC vrijwilligers  twee extra lichtmasten en vier nieuwe schijnwerpers geplaatst heeft.

Door de uitbreiding van de verlichting en het verbeteren van de grasmat vorig jaar beschikt EEC nu over een prima trainingsaccommodatie, waar hopelijk nog lang en met veel plezier gevoetbald zal kunnen worden. 

Een bijzonder woord van dank  gaat uit naar zowel de Club van 50 van EEC als naar het Projectenfonds van de Rabobank Borger-Klenckeland die met een financiĆ«le bijdrage de verlichting mede mogelijk hebben gemaakt.