Parkeerplaatsen, kassa hokje, snert en knakworst

04-11-2012
Afgelopen zaterdag 3 november was de vierde opeenvolgende zaterdag dat er een flinke groep vrijwilligers (15 personen) rondom sportpark de Dillen aan het werk was. 

Naast een flinke groep die zich bezig hield met de parkeerplaatsen, is er ook een start gemaakt met de realisatie van het nieuwe kassa hokje bij de ingang van het voetbalveld. 

Tussen de middag werden de vrijwilligers door Gerda Wanders spontaan voorzien van heerlijke snert gecombineerd met broodjes knakworst. Aangezien er wekelijks met een flinke groep vrijwilligers wordt gewerkt, juichen we dit soort initiatieven van harte toe. Gerda Bedankt !!!!

Eindresultaat tot nu toe:  De eerste fase van de parkeerplaatsen (voormalige carpool) is verhard en ziet er strak uit en er is inmiddels een start gemaakt met de verharding van de parkeerplaatsen bij de ingang van het sportpark (fase 2). Het oude kassahokje is afgebroken en de fundering voor het nieuwe kassahokje is geplaatst. Kortom er is weer hard gewerkt !!!!  We hopen binnen een paar week ook de rest van de werkzaamheden gerealiseerd te hebben. Alle hulp is daarbij welkom !!!