Sleen4Life: za 22 juni sport- en muziekevenement

17-06-2013

Sleen4life organiseert uniek evenement met ex-internationals KNVB op 22 juni aanstaande

Op zaterdag 22 juni organiseert de stichting Sleen4life een uniek sport- en muziekevenement op het sportpark in Sleen. Het doel van dit evenement is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor mensen met kanker. Sleen4life hoopt dan ook dat veel mensen uit de regio naar het sportpark in Sleen komen om door het bijwonen van het evenement het goede doel te steunen.

Zoals u wellicht al heeft vernomen is Sleen4life er in geslaagd de ex-internationals van de KNVB naar Sleen te halen. Dat is wel een unicum, want zij spelen op jaarbasis slechts vijf wedstrijden en hebben bijna 20 jaar niet meer in Noord-Nederland gevoetbald. Op 22 juni aanstaande spelen zij dan ook een voetbalwedstrijd tegen een speciaal hiervoor op te richten regioteam Zuid-Oost Drenthe. Dit team wordt samengesteld door de nieuwe assistent trainer van FC Emmen, Martin Drent.

Deze unieke wedstrijd is echter niet het enige dat deze dag georganiseerd wordt. In de ochtend wordt er vanaf 10.00 uur een jeugdactiviteit georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar uit Sleen, Erm en Noord-Sleen. Dit deel van de dag wordt georganiseerd door vrijwilligers van Sleen4life, leden van de Voetbalvereniging Sleen en de combinatiefunctionarissen van de Gemeente Coevorden. ‘s Middags zal er eerst een wedstrijd zijn tussen het regio C elftal (beste C-voetballers van Sleen, Oosterhesselen en Zweeloo) tegen Beilen, waarna er vanaf ongeveer 15.00 uur een 7 tegen 7 toernooi worden georganiseerd voor een aantal voetbalteams uit de regio. Tevens zal er vanaf 15.00 uur live muziek zijn op het naastliggende feestterrein. Op dit terrein worden tevens diverse activiteiten georganiseerd.

Om 19.30 uur zal de wedstrijd tussen de ex-internationals van de KNVB tegen het regioteam Z.O.-Drenthe gespeeld worden. De exacte namen van de spelers van de ex-internationals kunnen pas een week van te voren officieel bekend worden gemaakt. Wel is de kans groot dat spelers als De Boer, Van Hooijdonk, Witsche en Van ’t Schip naar de voetbalvelden in Sleen komen.  

Direct aansluitend aan de wedstrijd zal de coverband Countdown optreden. Sleen4life hoopt dan nog een leuk feestje te kunnen bouwen ter afsluiting van hopelijk een geslaagde dag.

Uw bijdrage hoeft niet groot te zijn. U kunt de stichting Sleen4life steunen door kaarten te kopen voor dit unieke evenement. De reguliere kaarten kosten slechts € 8,- per stuk en kunnen online worden besteld via www.sleen4life.nl. U kunt de kaarten ook kopen bij Albert Heijn Kortwijk te Sleen en de TIP (voormalige VVV) kantoren in Aalden, Coevorden, Dalen, Gees, Schoonoord en Sleen.

Daarnaast verkoopt Sleen4life 40 VIP kaarten. Met deze VIP kaarten heeft u 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd en tot 90 minuten na de wedstrijd toegang tot de VIP ruimte, waar u in de gelegenheid wordt gesteld de ex-internationals te ontmoeten. Eten en drinken zit bij dit arrangment in. Deze unieke VIP kaarten kunt u voor € 100,- bestellen via sleen4life@hotmail.com.

Voor meer informatie over de doelen van Sleen4life of informatie over hoe u deze stichting kunt steunen, verwijzen wij u naar de website van Sleen4life: www.sleen4life.nl. U kunt zich ook aanmelden als vrijwilliger via sleen4life@hotmail.com of bellen voor informatie op nummer 0591-367367.

Sleen4life
“Kwaliteit van leven is ons streven”