Riekus Smeenge

29-11-2013
Op donderdag heeft ons het droevige nieuws bereikt dat Riekus Smeenge op woensdag 27 november is overleden. Riekus was een gewaardeerd lid en actief vrijwilliger binnen onze vereniging, die in meerdere rollen zijn diensten voor de voetbalvereniging E.E.C. heeft bewezen. 

Nadat hij de afgelopen seizoenen als scheidsrechter een flink deel van de thuiswedstrijden van het tweede en derde elftal voor zijn rekening nam, heeft hij met ingang van het huidige seizoen ook als trainer de woensdagavond training weer opgepakt. Daarnaast was hij als vrijwilliger, op zijn eigen enthousiaste manier, actief bij meerdere klussen in en rondom het clubgebouw. De realisatie van de nieuwe keuken in de zomer van 2013 was een van de klussen waar hij een belangrijke bijdrage aan geleverd heeft. We zullen zijn toewijding en enthousiasme missen. 

Vanwege het overlijden van Riekus is, in overleg met de KNVB, besloten de geplande wedstrijden voor de EEC teams het komend weekeinde niet door te laten gaan en te verplaatsen naar een nader te bepalen datum.