Vacature trainer 2016-2017

08-12-2015

Hoofdtrainer vv EEC

seizoen : 16/17

 

De voetbalvereniging EEC is voor het seizoen 2016/2017 op zoek naar een hoofdtrainer voor de eerste selectie, momenteel uitkomend in de 5e klasse F van het zondag amateurvoetbal regio Noord. De vv EEC is een kleine, maar bovenal enthousiaste vereniging, die beschikt over twee seniorenteams.  Het 2e elftal komt uit in de reserve 6e klasse.

 

Wij zoeken een trainer die:

 

-                     op dinsdag- en donderdagavond de trainingen verzorgt van de 1e selectie en op zondag het 1e elftal coacht en begeleidt

-                     in het bezit is van een geldige trainerslicentie (TC III)

-                     wekelijks overleg voert m.b.t. de samenstelling van het 1e elftal voor de zondag

-                     interesse en betrokkenheid toont in het overige seniorenteam

-                     goed aansluit bij de informele cultuur van de vereniging en oog heeft voor de clubbelangen.

-                     technische en tactische kwaliteiten bezit om het team en de individuele spelers verder te ontwikkelen.

-                     hoofdtrainer wil zijn van een gemotiveerde en gedreven spelersgroep

 

Binnen de vv EEC bestaat de mogelijkheid om deze vacature als speler/trainer in te vullen. Ook aankomende trainers, in de laatste fase van hun TC opleiding, worden uitgenodigd te reageren. 

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met de voorzitter (bij voorkeur na 18.00 uur): Roelof Wanders,  06-55176347. U kunt uw brief incl. motivatie en CV voor 19 december a.s. mailen naar de secretaris: secretariaat@vveec.nl Bezoek ook onze website www.vveec.nl voor meer informatie over onze vereniging.