Lustrum viering vv EEC 50 jaar!

26-04-2017
De door ons allen zo erg geliefde voetbalvereniging v.v. E.E.C. bestond 23 maart jl. op de kop af vijftig jaar! Een zeer bijzondere mijlpaal voor een kleine dorpsclub als de onze. Wij zijn daarom van mening dat we deze grote prestatie op grootse wijze moeten vieren. En dat zullen we dan ook zeker gaan doen!

Op zaterdag 20 mei as. zal sportpark de Dillen geheel in het teken staan van het vijftig jarig jubileum. Deze dag wordt er door de v.v. E.E.C. een middag- en een avondprogramma georganiseerd. ‘s Middags trekken we de (stoute) schoenen aan en spelen we vanaf 13.00 uur een onderling toernooi. Iedereen is van harte welkom: spelers, oud-spelers, (steunende) leden, donateurs, vrijwilligers, supporters, sponsoren etc.

’s Avonds mogen de stappers aan en vieren we vanaf 20.30 uur een feestje in de feesttent naast de kantine. Onder de muzikale begeleiding van partyband ‘Smildegerroet’ heffen we dan samen het glas op het vijftig jarig bestaan!

De v.v. E.E.C. wil u bij deze uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn om zo samen met vele (oude) bekenden terug te kijken op een halve eeuw v.v. E.E.C. Een periode vol hoogte- en dieptepunten, maar vooral een tijd van warme herinneringen en spraakmakende anekdotes.

We willen graag van tevoren weten hoeveel mensen we kunnen verwachten en bij welk onderdeel. Dus geef u gauw op voor het voetbal en/of de feestavond via email: lustrum@vveec.nl Of telefonisch via Ferdie Ottens (06-12983869) of Robert Kinds (06-51082067).

Aan beide onderdelen zijn, op het eten & drinken na, geen kosten verbonden. Graag ontvangen we voor 14 april aanstaande uw opgave(n).

We zien u graag op 20 mei as. op sportpark de Dillen!

Met de feestelijke groeten,

v.v. E.E.C.