Tynaarlo 3- EEC 3 (EEC3)

27-09-2011

Wedstrijdverslag Tynaarlo3 - EEC3
 
 
 
 
De zomer was weer terug in nederland, zonnetje, goede temperatuur en nat gras. Kortom, fanastische ingredienten voor een mooie voetbaldag.
Wij vertrokken, na de ochtendkoffie, naar het eveneens zonnige Tynaarlo. In een ietwat te kleine kleedkamer, hebben we ons tijdens het kleden laten oppeppen door Riekus .
Wat resulteerde in een een geconcentreerd EEC, wat na het eerste fluitsignaal meteen de aanval zocht. Ik weet niet meer precies wie de gaols scoorden maar er waren 
weer prachtige exemplaren bij. Tokkel schoot bijna vanaf de achterlijn met een goede swing de bal over de keeper precies maar dan ook precies ( klingklong) in de kruising.
Dan hadden we daar onze rechtshalf, wat is z'n naam ook alweer......tot twee keer toe stoomde hij op over de as van het veld keek links en rechts, zag Tokkel en negeerde hem en deed wat hij moest doen, goal!
De russtand was 0-3, Riekus heeft ons in de rust wederom op scherp gezet, wat resulteerde in een 1-10 overwinning. Drie wedstrijden, drie winst, doelpunten voor 31, tegen 3. Zou eigenlijk niet moeten kunnen maar ja...
Ik ben na 30 jaar weer terug bij de voetbalvereniging ,waar ik ooit begon. Dezelfde namen lopen nog op het veld maar dan van een generatie later.
Bij mij loopt het allemaal niet zo soepel meer maar EEC swingt nog steeds. Man man, wat een gezellige club. Ik ben bliede da'k weer op 't oale nust bin.
 
Eric Boekhoven ( aanstormend talent)