Eerste punt voor EEC 2! (EEC2)

11-10-2011

Wedde 3 – EEC 2

 

Eerste punt voor EEC 2!

 

Scherp beginnen en druk zetten op de tegenstander was wederom de tactiek om de tegenstander, Wedde 3, te verslaan. Ik dacht dat iedereen me begrepen had, iedereen was het met me eens. Toch hadden we weer last van het EEC syndroom, de eerste vijf minuten waren niet scherp en erg afwachtend. Na vijf minuten stond het dan ook al twee – nul. Steeds beter kwamen we echter in ons spel, per minuut werd het beter. De duels werden weer gewonnen en er werd goed over de zijkanten gevoetbald. Gelukkig werden er bij de verdediging van de tegenstander ook fouten gemaakt waar goed van geprofiteerd werd door onze aanval. De ruststand was drie – drie na voorgestaan te hebben tot vlak voor rust.

Na de rust was het voetbal van beide teams niet meer goed te noemen. De linies lagen bij beide teams veel te ver uit elkaar en het was net een loterij, het was wachten tot de bal goed zou vallen. Nog één maal mochten beide teams een goal bijschrijven. De eindstand was dan ook vier-vier. Volgens mij hadden wij drie punten mee moeten nemen uit Wedde. Helaas hebben we de tegenstander te veel laten scoren (3 persoonlijke fouten) en zelf te weinig gescoord waar we wel de kansen hebben gehad. Om positief af te sluiten: we hebben mmv een drietal derde elftal spelers ons eerste punt binnengehaald en we hebben voldoende kansen gehad om nog meer te scoren, de tegenstander heeft  uit geen één uitgespeelde aanval gescoord.

Nog steeds ben ik ervan overtuigd dat we meer punten gaan pakken als we de kop er bij houden en als team alles blijven geven!!

 

Mvg. Tim