Annen 6 - EEC 3 (EEC3)

30-10-2011

Zondag 23 oktober, Annen 6 – EEC 3

 

Op deze zonnige doch koude zondagochtend mocht EEC 3 na twee zondagen rust weer aantreden tegen ditmaal Annen 6.

Wegens toenemend blessureleed (mede vanwege gastoptredens in het eerste en tweede elftal) hadden we enige versterking gekregen . Dennis ter Steege, Mark- en Erik Wanders, Erik Brummel en Stefan Ottens waren met ons meegekomen zodat we toch weer ruim voldoende mensen hadden.

Het was wel even wennen voor een ieder, mede vanwege het feit  dat de leider had besloten om de vaste nummering los te laten.

Al met al kwamen we vrij snel op een 1-0 voorsprong en dachten we dat het weer een makkelijke zondagochtend zou gaan worden. Niets was echter minder waar. Binnen niet al te lange tijd stond het door een merkwaardige klutsbal al weer 1-1 en konden we weer van voren af aan beginnen.

Gelukkig scoorde Stefan Sanders met een mooi bekeken schot de 1-2 zodat we met een voorsprong de rust in gingen.

In de rust kregen we een stevige peptalk van Riekus waardoor we weer vol adrenaline de tweede helft begonnen.

Bijna een half uur lang was er geen vuiltje aan de lucht en ging de wedstrijd redelijk gelijk op zonder dat er echte kansen uit kwamen.

Tot in 60e minuut de bal over de arm rolde van onze rechtsback die op de grond lag na een sliding: penalty!.  En natuurlijk ging die er in, 2-2.  Onmiddellijk laaide de spanning weer op en nam de nervositeit toe. Het kon nu  alle kanten op gaan.

Door weer een mooi schot van  Stefan Sanders werd het echter binnen 5 minuten recht gezet en was het 2-3. Daarna liepen we via een goal van Mark Wanders uit tot 2-4 en leek de buit binnen.

De pechduivel was nog niet klaar met ons. Opnieuw weer door een rare klutsbal achterin , maakte Annen een goal, 3-4 en was het toch nog weer een poosje een spannende wedstrijd.  Raimon Wubs maakte aan alle spanning een einde door in de 85e minuut de 3-5 te maken. Eindelijk konden we de wedstrijd rustig uit spelen.

We hebben het ons zelf onnodig lastig gemaakt, maar uiteindelijk hebben we verdiend met 3-5 in Annen gewonnen.

 

De gelegenheids nummer 3.