Actief 6 - EEC 3 (EEC3)

22-11-2011

Aktief 6 – Eec 3

Bij bijna alle mannen en een enkele vrouw stond de wekker op een uur of zeven!!
Dit was ook noodzaak in verband met de uitwedstrijd naar Eelde waar om 09.00 gestreden moest worden om de drie punten.
Bij een gevoel temperatuur van -3,8   kon er begonnen worden aan de wedstrijd, bijna iedereen was fit(op een katertje van een enkeling dan) dus voor de leiding even puzzelen,
Toen het eerste fluitsignaal klonk(door een zeer goed leidende scheids)  zaten we er dan ook boven op en iedereen deed wat hij moest doen en dit kwam het spel dan ook ten goede.
Met als resultaat na 35min spelen 0-4 door goed samenspel  van eigenlijk iedereen en een paar prachtige steekpasses van Erwin.
Als je veel sterker bent dan je tegenstander (dit kwam gewoon door goed samenspel van ons zelf)
gaat iedereen in eens  anders denken en dus ook voetballen!!
Om even een paar voorbeelden te geven: de middenvelders en spitsen werden op eens  zeer verliefd op de bal, de vrije man werd niet benut en daar waren er wel genoeg van, ook de middenvelders stonden in de spits en vergeten dan te verdedigen. Dit zijn wat voorbeeldjes.
Nou moeten we het ook niet zo dramatisch maken hier moeten we gewoon met elkaar aan gaan werken!!!! Want er zijn NATUURLIJK ook zeer goede punten: de inzet en het goede spel van het eerste half uur, een paar geweldige steekpasses van Erwin, een geweldige goal van Henk(van een meter of 20), en de eerste goal van Raimon.
Dus om een lang verhaal kort te maken, als we gewoon blijven voetballen worden we op sloffen nog
Kampioen!

Tot volgende week tegen Zuidlaren gewoon weer om 10.00 uur.