EEC2 - Bareveld2 (11 okt 2015) (EEC2)

16-10-2015

De eerste nachtvorst was sinds lange tijd weer een feit. Echter weerhield dit de supporters niet om op zondagmorgen weer trouw langs de lijn te staan.
Het tweede elftal van EEC mocht het vandaag opnemen tegen Bareveld 2. Inderdaad, voor de oplettende lezer, we zijn al een keer eerder de strijd aangegaan met Bareveld, toen tegen het derde elftal in een wedstrijd die met 10-1 gewonnen werd.

Ook op deze koude zondagmorgen was het zaak om te winnen. Nadat de vorige twee duels tegen de nummer één en twee in een gelijkspel waren geëindigd was winnen vandaag nodig om de aansluiting bij de top te houden.

Het idee was om scherp te beginnen, echter bij de warming up bleek al dat de scherpte ver te zoeken was. Dit was in het begin van de wedstrijd te zien, we speelden rommelig, ballen kwamen niet aan en dit resulteerde dan ook al in een snelle tegengoal.
Na deze goal voor Bareveld was het zaak om de boel weer op orde te krijgen. Het spel werd beter en de gelijkmaker hing in de lucht. En wat voor een gelijkmaker. Pascal kreeg de bal buiten de 16, bedacht zich niet en schoot de bal keihard in de kruising. 1-1.

Na rust zette het goede spel van de eerste helft zich voort en kon Jeroen door een kopbal de 2-1 op zijn naam schrijven. Toch lukte het Bareveld wederom terug te komen tot een gelijkspel. Niet veel later kwam Ees via een goede goal van henry op 3-2. Nadat de goed leidende scheidsrechter een penalty gaf (dit keer geen indirecte vrije bal) omdat Jeroen onderuit gehaald werd in de 16 leken de drie punten definitief op sportpark de Dillen te blijven. De camera werd al aangezet om op film vast te leggen hoe Jeroen deze kans zou benutten. De bal ging alleen niet naar het doel en vloog er aan de verkeerde kant van de paal langs.

Bareveld kreeg hierdoor nog enige hoop en deze hoop bleek niet onterecht. Want vlak voor tijd kwam de 3-3 toch nog op het scorebord.
Een zuur gelijkspel dus, daar waar winst niet onverdiend was geweest. Maar zoals de voetbalwet luidt, als je zelf niet scoort, dan doet de tegenstander dit.

Ondanks dat we nog steeds ongeslagen zijn wordt het weer eens tijd voor 3 punten. De volgende wedstrijd gaan we er weer volop voor!